Checklists & Talent Smartbytes

Deze e-Books staan boordevol sleutelvragen - 'met vragen begint de wijsheid'.. meestal ! - die je/u (weer) op weg helpen om je/uw talenten maximaal in te zetten en te benutten.

Checklist voor Managers en Professionals met Talent

In deze Checklist gaat het om jouw persoonlijk Talent Management.
Worden jouw talenten voldoende benut en beloond in de organisatie en wat kun je doen om je talenten (weer) in de peiling te krijgen? Een Wake-up-Call voor zes Talentprofielen. Welk Talentprofiel past bij jou?
Geen panklare recepten, wel richtinggevende vragen om bij stil te staan en een eenvoudig, maar doeltreffend stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt.
Kilk hier om deze Checklist aan te vragen.

Checklist voor Managers van Talent

Deze Checklist is eigenlijk een set van checklists en helpt MT-leden, Lijnmanagers en HR Professionals die een start willen maken met praktisch Talent Management in hun bedrijf of organisatie of die al het nodige hebben 'gebouwd', maar "het lijkt niet (meer) te werken..".
Relevante sleutelvragen die u (weer) op scherp zetten bij cruciale beslissingsterreinen.
Stuur een mailtje met "Ik ontvang graag de Checklist voor Managers van Talent"; je krijgt deze dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Cadeau bij Checklist

Als je een Checklist aanvraagt, krijg je mijn Talent Smartbytes cadeau.
Talent Smartbytes bevatten adviezen en artikelen
voor Managers en Professionals, die willen weten hoe ze maximaal rendement uit hun talent kunnen halen. Ook interessant voor leidinggevenden om inspiratie op te doen voor zinvolle talent coaching gesprekken.
 
De artikelen zijn doorgaans ook bestemd voor Managers van Talent omdat ze gaan over het belang, de 'ins en outs' en mogelijke aanpak van talentmanagement en -ontwikkeling in hun organisatie. Voor MT-leden en (HR) Managers die de Talenten in hun organisatie willen laten bloeien en zo waarde voor alle stakeholders willen creëren.
Regelmatig kosteloze, slimme tips in je inbox, die je kunt lezen als het jou uitkomt. Van tijd tot tijd doe ik ook een mooi aanbod, dus houd de Talent Smartbytes in de gaten!